Със сигурност имате своя любима принцеса на Дисни и откривате себе

...
Със сигурност имате своя любима принцеса на Дисни и откривате себе
Коментари Харесай

Коя принцеса на Дисни сте според зодията?

Със сигурност имате своя обичана принцеса на Дисни и откривате себе си в нея. Но дали сте се замисляли, че е допустимо общите ви качества да се дължат на зодиакалния ви знак? Разберете коя принцеса на Дисни сте съгласно него.

Овен, Ясмин

Овенът е огнен знак и също като Жасмин, представителите на тази зодия горят от кураж, пристрастеност и непокорна сила. Увереността и отдадеността ви обаче са нож с две остриета – разрешават ви да постигате задачите си, само че от време на време и попречват на връзките ви (дори и Ясмин и Аладин имаха своите проблеми във филмчето!). Овните постоянно търсят отговори както на персоналните, по този начин и на общочовешките въпроси и по тази причина не се опасяват да поемат опасности (като да вземем за пример да се возят на летящо чердже с чужд, който има тигър за домакински любимец).

Вие сте любвеобилни, закачливи, смели и борбени и без значение пред какво предизвикателство се изправяте, сте в положение да го покорите, а в случай че не съумеете – да се съвземете бързо. Овенът е един от най-динамичните и комплицирани знаци, тъй че бъдете сигурни, че животът ви в никакъв случай няма да бъде отегчителен, сходно на този на Ясмин.

Телец, Рапунцел

За никого не е загадка, че Телците обожават хубостта и физическите удоволствия. Също като Рапунцел са доста общителни (след като напусна кулата си, схваща се), въпреки и от време на време да резервират мислите си единствено за себе си и най-близките си другари. Ако вие сте зодия Телец, значи сте мощна персона (не бихме ви се препречвали на пътя, до момента в който държиш тиган като Рапунцел) и на вас може да се разчита, въпреки и от време на време да сте много огромни инати.

Телците пазят ревниво хората, които обичат и от време на време се борят с измененията (всеки би се борил, в случай че се окаже затворен във висока кула през съвсем целия си живот). Имате положително възприятие за комизъм и като представители на един от чувствителните знаци, сте сантиментални по душа.

Близнаци, Тиана

Нежни, любопитни, любящи и жадни за познания, Близнаците са един от най-енергичните представители на зодиака. Подобно на Тиана, вие сте деликатни, работливи и елементарно се впечатлявате от новите неща (като говорещи жаби например).

Разговорливи сте – оценявате връзката и търсите другари и сътрудници, които могат да поддържат връзка с вас без проблем. Имате неуморна сила, в никакъв случай не можете да бъдете укротени и постоянно търсите идващото си премеждие.

Рак, Пепеляшка

Раците имат богато въображение и са извънредно прочувствени и чувствителни. Също като Пепеляшка те са нежни и и обаятелин (принцът не можа да си я избие от главата, нали?). Вие сте енигматични, мистериозни и ексцентрични – за вас е присъщо да изчезнете ненадейно в среднощ, да вземем за пример.
Раците се трансформират непрестанно и са неуловими и в случай че съумеят да омаят някого, той няма скоро да ги не помни.

Лъв, Мулан

Този огнен знак, ръководен от слънцето и представляван от Краля на животните, може да бъде разказан с една-единствена дума: възвишен. Също като Мулан, вие сте упорити, буйни и най-важното – извънредно лоялни. Родени сте за водачи (спомняте ли си по какъв начин Мулан поведе войска, с цел да избави цяла империя?) и сте постоянно уверени в себе си.

Лъвовете са откровени и имат авантюристичен дух, само че също като Мулан ще се откъснат от хората, които обичат, в случай че това е належащо за реализиране на задачите им. Най-силната им линия е, че постоянно реализират това, което са си наумили в любовта и в живота като цяло.

Дева, Бел

Девите са грижовни, практични и отдадени на работата си. Също като Бел, те са себеотдадени, лоялни и мили… и обожават да четат! Девата е земен знак и точно за това поддържате връзка елементарно с останалите и не летите в небесата. Имате вродено възприятие за човечност и обичате да вършиме това, което е вярно (като да спасите болния си татко от лапите на Звяра).

Винаги успявате да запазите вярата си в хората, даже и когато ви нараняват, по тази причина и постоянно им давате втори късмет (това проработи в „ Красавицата и звяра “, в случай че питате нас). Имате неповторима и почтена хубост, която съумява да омае другите, най-често с помощта на обстоятелството, че сте отдаден приятел и изпитвате състрадание към другите.

Везни, Снежанка

Везните обичат хармонията, постоянството и мира. Също като Снежанка, вие сте почтени, избягвате борбите, обичате да помагате и сте същински романтици – вярвате, че ще и вашата приказка ще приключи с „ И заживели щастливо до края на дните си “.

Вие сте деликатни и благи и значително – идеалисти. Обичате да се разхождате измежду природата и търсите спокойствието, както във връзките си, по този начин и във всеки един аспект на живота си.

Скорпион, Мерида

Често считани за най-силния знак, Скорпионите са смели, гъвкави, буйни и съобразителни. По-мъдри сте от връстниците си, а трагичната ви натура, която е по едно и също време подарък и проклинание, ви подсигурява трогателен метод на живот. Също като Мерида вие сте открити, почтени и уверени – тя по никакъв начин не се уплаши да преследва желанията си с цената на всичко.

Скорпионите са положителни другари и макар че от време на време са ревностни, като цяло имат добродушно и умерено държание. Противоречивата ви природа и емоционалността ви вършат динамична, енергична и мощна персона.

Стрелец, Ариел

Стрелците са изпълнени с възторг, палавост и оптимизъм. Обичате смяната и тръпката от свободата – също като Ариел, която напусна океана и размени опашката си за крайници. Вие сте екстроверти, които са отворени и буйни, а от време на време и нетърпеливи и непокорни.

Подобно на Ариел, Скорпионите си показват нещото, което същински желаят и не се стопират пред нищо, до момента в който не го получат – без значение дали става дума за хубав принц, който са избавили от океана, или цел, която са си сложили в живота. Обичате да разнообразявате живота си и да откривате нови хоризонти и не планирате скоро да забавите темпото.

Козирог, Елза

Козирозите са виновни, търпеливи и доста дисциплинирани. Винаги успявате да се самоконтролирате и да взимате най-практичните решения. По принцип Козирогът е най-сериозния зодиакален знак, а всички представители на зодията са самостоятелни, виновни и работливи.

За вас няма нищо по-важно от фамилията и приятелите, също като при Елза. Заради големите си знания от време на време изглеждате като всезнайковци, само че това не е спънка за любопитната ви природа и целеустременост. Вие сте лоялни и чувствителни и в случай че някой успее да счупи твърдата ви обвивка, ще открие същински другар за цялостен живот.

Водолей, Анна

Родените под знака на Воделей са отличителни, прогресивни и постоянно постановат модите. Вие сте изумително независими и обичате да се борите за значими дела. Също като Анна сте темпераментни, чувствителни и енергични, само че и малко срамежливи.

За вас светът е изпълнен с благоприятни условия и желаете да бъдете непрекъснато изправяни пред провокации, защото в противоположен случай се отегчавате. Не обичате възприятието, че някой ви лимитира и не ви разрешава да се развивате (като да вземем за пример да ви затвори в палат дружно със сестра ви) и изпитвате жадност за независимост и предпочитание да опознавате света. Водолеите обожават стимулиращите диалози с нови хора (или снежни индивиди на име Олаф) и се обкръжават с другари с разнообразни ползи и ексцентрично мислене.

Риби, Покахонтас

Всички представители на зодия Риби изпитват предпочитание за дълбока връзка с хората и света към тях, а тяхната интуитивна и мъдра природа им оказва помощ да реализират тази цел. Вие елементарно се сближавате с другите и елементарно ги допускате в живота си (за вас не е проблем да се сприятелите с чужд мъж от непознато място, гладна миеща мечка или пърхащо колибри).

Рибите са себеотдайни и постоянно се пробват да оказват помощ на останалите, без да чакат каквото и да било в подмяна. Вие сте артистични, състрадателни, грижовни и сантиментални и раздавате любовта си абсолютно.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР